VIKTIGT för att ditt resultat ska registreras i systemet.

 

1. Du måste vara inloggad med en egen användare och registrerad på kursen.

Ovan beskrivs hur du gör det.

2. När du är klar med en kurs eller vill göra ett avbrott är det viktigt att du avslutar kursen på rätt sätt.

När du svarat på alla frågor i kunskapstesten klickar du på "Avsluta kursen (momentet)" längst upp till höger. Då registreras ditt resultat i systemet.

Innehåller inte utbildningen något kunskapstest sä krävs det att du har gått igenom alla sidor för att du ska registreras som godkänd.
Du avslutar genom att klicka på "Avsluta kursen (momentet)"

beskrivande bild

2. Det finns datorer på sal som har en märkning som startar med MT - de registrera inte ditt resultat. Använd vanliga datorer märkta med Wxxxxxxx.

Sidan senast modifierad: tisdag, 28 oktober 2014, 07:19